Grill´n chill
Hej!
Här kommer recept på en ljummen potatissallad som är god att ha till grillat. Enkel att tillaga dessutom.
Grillat med ljummen potatissallad och kall sås

4 portioner
Ca 16 små eller medelsstora nypotatis
1 knippe rädisor
4 ekologiska tomater
1 rödlök
1 fetaostblock
100 g sockerärtor
1/2 påse blandsallad
olivolja
balsamvinäger
salt, peppar
Skrubba potatisen och koka på svag värme i ca 20 minuter. Hacka under tiden grönsakerna och blanda ihop i en stor skål tillsammans med salladsbladen. Ta av potatisen när den är mjuk men fortfarande fast. Häll av vattnet och dela varje potatis på mitten. Lägg i salladen. Rör ihop. Smaka av med mycket olivolja, balsamvinäger, salt och peppar. Lägg sist i bitar av fetaosten.
Kall sås att servera till
Blanda 2 dl creme fraiche med en påse italiensk salladskrydda.