hittarecept.se smulansmat.blogg.se - Lax i hummersås

Lax i hummersås

Här kommer en lättlagad vardagsrätt med lax.
 
 
 
4 portioner
4 laxfiléer
3 msk koncentrerad hummerfond
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
100 g stenbitsrom
dill
salt, peppar
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 220 grader
 
Salta och peppra laxfiléerna och lägg i en ugnssäker form. Blanda creme fraiche, grädde, fond och senap i en kastrull och koka upp. Tillsätt massor av dill samt stenbitsrom. Häll såsen över fisken och sätt in i ugnen 15-20 minuter.
 
 
 
Servera med potatis och gröna ärtor.
 
Önskar er en trevlig helg!!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0