Kycklingcabonara
Ingredienser 4 portioner
4 minutfilé kyckling
2 msk mjöl
3 msk parmesanost
Salt
Sås:
3 dl grädde
1 pkt bacon
1 vitlöksklyfta
1 dl riven parmesan
Gör så här:
Tina kycklingen. Dela i mindre bitar. Blanda mjöl, parmesan och salt på en tallrik. Rulla kycklingen i blandningen. Stek kycklingen i rapsolja tills den har fått en fin yta och är genomstekt. Ta av kycklingen och lägg på en tallrik vid sidan om.
Skär bacon i mindre bitar och knaperstek den. Ta av bacon och låt den rinna av på hushållspapper. Pressa vitlöksklyftan i lite rapsolja och stek lätt. Tillsätt grädde och parmesanost. Koka upp. Lägg i kycklingen och baconet. Låt koka i ett par
minuter. Smaka av såsen med salt och peppar.
Servera med nykokt spagetti.