hittarecept.se smulansmat.blogg.se - Torskgryta med dill

Torskgryta med dill

(null)

4 portioner
4 bitar torskfilé 
1/2 ask körsbärstomater
2 dl créme fraiche
3 dl grädde
2 msk fiskfond
2 msk chilisås
2 msk dill 
Salt, citronpeppar
Riven gratängost

Gör så här:
Tina fisken. Sätt ugnen på 220 grader.
Dela fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Salta och peppra fisken. Dela tomaterna på mitten och lägg över fisken. Blanda ihop grädde, créme fraiche, fond, chilisås och dill i en bunke. Häll blandningen över fisken. Strö över riven ost och grädda i ugnen i 15-20 minuter. 

Servera med ris eller potatis.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0